LOSSY ADVOCATEN

Expertise

30 jaar ervaring

Persoonlijk maatwerk

Heeft u een advocaat nodig bij het regelen van uw echtscheiding? Bij Lossy Advocaten zijn we gespecialiseerd in het huwelijksvermogensrecht. Een scheiding is al vervelend genoeg; daarom is het verstandig uw echtscheiding zo goed mogelijk te regelen.

Lees verder

Scheiding advocaat: specialist in het huwelijksvermogensrecht

Met het huwelijksvermogensrecht wordt bepaald hoe het aandeel in het vermogen van twee partners is verdeeld. Bijvoorbeeld wanneer één van u beschikt over een bedrijf is het belangrijk vast te stellen welk deel van het bedrijf van wie is. Zo kunnen de aandelen van een bedrijf op één naam staan, maar toch van beide partners zijn, bijvoorbeeld wanneer u getrouwd bent volgens het stelsel van algehele gemeenschap of in het wettelijk stelsel. De aandelen moeten dan bijvoorbeeld evenredig verdeeld worden of de partner kan uitgekocht worden. Lossy Advocaten is uw advocaat bij de vereffening en verdeling van aandelen na een echtscheiding. Daarnaast helpen wij met aandelenbetwisting bij echtscheidingen en de vereffening en verdeling van aandelen. Ook staat Lossy Advocaten u als scheiding advocaat bij wanneer geschillen zich voordoen. Heeft u een andere zaak dan een echtscheiding waarbij u een advocaat nodig heeft? Wij zijn ook gespecialiseerd in het contractenrecht, insolventierecht en vennootschapsrecht.

Hulp bij erfrecht

Is uw partner overleden dan bepaalt het erfrecht de verdeling van de nalatenschap. Ook daarvoor kunt u Lossy Advocaten inschakelen. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? U kunt gemakkelijk contact opnemen met scheiding advocaat Stefan Lossy via 03 239 10 15. Hij geeft u dan advies en begeleidt u als advocaat bij uw echtscheiding en hij staat u altijd direct te woord door het belang dat hij hecht aan een persoonlijke en directe aanpak.

Lees verder