LOSSY ADVOCATEN

Expertise

30 jaar ervaring

Persoonlijk maatwerk

Bent u op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in het ondernemingsrecht? De expertise van Lossy Advocaten omvat een diversiteit aan rechtsgebieden, waaronder het ondernemingsrecht. Wilt u advies over de rechten en plichten van u, als bestuurder van een bedrijf? Of wilt u begeleiding bij de onderhandelingen die komen kijken bij een gerechtelijke procedure? Dan schakelt u Lossy Advocaten in.

Lees verder

Advocaat ondernemingsrecht biedt advies, begeleiding en bijstand bij gerechtelijke procedures

De oprichting van een onderneming is een ingewikkelde zaak. Er komt namelijk veel bij kijken. Er zullen bijvoorbeeld contracten moeten worden opgesteld. Die contracten bieden het overzicht van de afspraken die zijn gemaakt en vormen dus de basis van hoe de onderneming er in de toekomst uit zal zien en uit moet blijven zien. De afspraken die in de contracten zijn vastgelegd, geven de doorslag bij geschillen. Stefan Lossy helpt u bij al uw zaken omtrent het ondernemingsrecht, bijvoorbeeld bij advies over het opstellen van contracten of de overname van een onderneming. Lossy Advocaten is op de hoogte van alle wettelijke voorschriften en kan u dus de beste mogelijkheden voor uw onderneming voorleggen. Daarnaast helpen wij u bij gerechtelijke procedures, zoals geschillen. Lossy Advocaten kent de wet- en regelgeving en kan u daarmee voorzien van de juiste begeleiding bij het vinden van een oplossing die bij u past.

Bel voor vragen

Heeft u een advocaat nodig die gespecialiseerd is in het ondernemingsrecht? Dan neemt u gemakkelijk contact op via het volgende telefoonnummer: 03 239 10 15. Ook bij vragen over andere rechtsgebieden kunt u altijd contact opnemen.

Lees verder