LOSSY ADVOCATEN

Expertise

30 jaar ervaring

Persoonlijk maatwerk

Besluit u een vennootschap te beëindigen en wilt u een advocaat inschakelen bij de vereffening van de vennootschap? Dan bent u bij Lossy Advocaten aan het juiste adres. Lossy Advocaten is specialist op diverse rechtsgebieden, waaronder het vennootschapsrecht.

Lees verder

Vereffening vennootschap: advocaat helpt bij verdelen aandelen

Wilt u uw vennootschap herstructureren? Is uw vennootschap al een tijdje niet meer winstgevend? Hebben de aandeelhouders verschillende meningen over de toekomst van de vennootschap? Dan kunt u samen met de andere aandeelhouders in een algemene vergadering besluiten dat het beter is de vennootschap te beëindigen. Dat gaat alleen niet zomaar: voor een complete beëindiging van de vennootschap is een vereffening van de vennootschap nodig. Dat betekent dat er allereerst één of meer vereffenaars moeten worden aangewezen die ervoor moeten zorgen dat de activa van het bedrijf omgezet worden in geld. Dat is een ingewikkeld proces waarbij zowel de notaris als de rechtbank een rol spelen. Het kan dan ook handig zijn hierbij een advocaat onder de arm te nemen. Die behoudt voor u het overzicht en helpt u met ‘het op een rijtje zetten’ van de diverse taken van de vereffenaars. Zo moeten openstaande schulden worden afgelost en moet de rest van de activa over de aandeelhouders worden verdeeld. Pas wanneer dat is gebeurd kan de vereffening sluiten en houdt de vennootschap op te bestaan.

Vereffening echtscheidingen en nalatenschap

Lossy Advocaten is de persoonlijke partner bij de vereffening van een vennootschap. Maar ook bij de vereffening na een echtscheiding of de vereffening van nalatenschap kunt u Lossy Advocaten inschakelen. Doordat Lossy Advocaten gespecialiseerd is in verschillende rechtsgebieden, kunt u met bijna al uw rechtsproblemen terecht. Neem gemakkelijk contact op met Lossy Advocaten via 03 239 10 15.

Lees verder