LOSSY ADVOCATEN

Expertise

30 jaar ervaring

Persoonlijk maatwerk

Bent u op zoek naar een advocaat in het vennootschapsrecht in de omgeving van Antwerpen? Dan is Lossy Advocaten de vennootschapsrecht advocaat die u zoekt. Lossy Advocaten is gevestigd aan de Mechelsesteenweg 121 in Antwerpen. Naast specialist in het vennootschapsrecht, zijn wij ook gespecialiseerd in diverse andere rechtsgebieden, zoals het huwelijksvermogensrecht, het insolventierecht en het contractenrecht.

Lees verder

Hulp bij gerechtelijke procedures van een advocaat vennootschapsrecht in Antwerpen

Een vennootschap wordt opgericht met behulp van statuten. Met die statuten creëert men een vennootschap waarmee het de bedoeling is winst te maken. Daarin is een onderscheid te maken tussen burgerlijke vennootschappen en handelsvennootschappen:

  • Burgerlijke vennootschappen: vennootschappen met een burgerlijk doel, zoals een vennootschap van advocaten.
  • Handelsvennootschappen: vennootschappen met een commercieel doel, zoals een vennootschap in bouwwerken. Het gaat hierbij om de handelingen die een persoon uitvoert waardoor men die persoon ziet als een handelaar.

Wilt u hulp bij gerechtelijke procedures omtrent het vennootschapsrecht van een goede advocaat in Antwerpen? Dan kunt u Lossy Advocaten inschakelen, bijvoorbeeld bij geschillen, maar ook bij de gerechtelijke ontbinding van een vennootschap.

Lees verder

 

Vennootschapsrecht advocaat biedt advies, bijstand en bemiddeling

Lossy Advocaten hanteert een persoonlijke aanpak. Dat betekent dat wij persoonlijk contact opnemen voor advies omtrent het vennootschapsrecht, en dat we u persoonlijk begeleiden tijdens het gehele proces. Heeft u bijstand nodig van een advocaat in een zaak omtrent het vennootschapsrecht, dan staat Lossy Advocaten u persoonlijk bij, bijvoorbeeld bij onderhandelingen en bemiddeling.